Voorwaarden

Voetbalschool

Aanmelding deelname Voetbalschool Meerstad vindt plaats aan de hand van het beschikbare inschrijfformulier. De plaatsing van spelers vindt plaats op volgorde van ontvangst van inschrijving.

De activiteiten vinden plaats onder leiding van ervaren en gekwalificeerde voetbaltrainers. Voetbalschool Meerstad is echter niet aansprakelijk voor de gevolgen van letsel(s), voortvloeiend uit de door de voetbalschool geboden activiteiten. Gezondheidsklachten die bij kind/ouder bekend zijn dienen van te voren gemeld te worden, deelname aan de trainingen blijft echter voor eigen risico.

Bij afmelding voor aanvang van de voetballessen zullen er kosten in rekening worden gebracht. In afwijkende gevallen beslist de directie van Voetbalcenter Meerstad.

Keepersschool

Aanmelding deelname Keepersschool Meerstad vindt plaats aan de hand van het beschikbare inschrijfformulier. De plaatsing van spelers vindt plaats op volgorde van ontvangst van inschrijving.

De activiteiten vinden plaats onder leiding van ervaren en gekwalificeerde keeperstrainers. Keepersschool Meerstad is echter niet aansprakelijk voor de gevolgen van letsel(s), voortvloeiend uit de door de keepersschool geboden activiteiten. Gezondheidsklachten die bij kind/ouder bekend zijn dienen van te voren gemeld te worden, deelname aan de trainingen blijft echter voor eigen risico.

Bij afmelding voor aanvang van de trainingen zullen er kosten in rekening worden gebracht. In afwijkende gevallen beslist de directie van Voetbalcenter Meerstad.