Meiden Talentteam Groningen

BEN JIJ AMBITIEUS? WIL JIJ BETER LEREN VOETBALLEN in een meidenteam? 

NEEM GERUST CONTACT OP MET RENE WOLLERICH 06-53447915.

Agenda: Het Meiden Talententeam Groningen traint 3 keer per maand op de zondagmorgen. De eerste zondag van de maand zijn ze vrij. Dit om vooral rust te hebben en allerlei andere leuke privé dingen te doen. Zo houden we de energie erin.

Samenwerking SC Heerenveen: Het MTG gaat vanaf voorjaar 2023 samenwerken met SC Heerenveen. Een super mooie kans om elkaar te versterken daar waar nodig. Zo worden er oefenwedstrijden gepland en demonstratietrainingen verzorgt, door trainers en speelsters van SC Heerenveen.

 

                                                                                    Het Meiden Talententeam Groningen (MTG) is op 30 mei 2021 ontstaan. De gedachte van ons MTG is duidelijk:

“Talentvolle Meiden samen laten voetballen brengt ze op een hoger niveau”

Luister ook eens naar mijn podcast: https://youtu.be/LrpHctZf51w

Momenteel bestaat het MTG uit een onder 12, onder 13 en een combinatie onder 14/15 team. Toptalenten uit de provincie nemen deel aan onze trainingen en wedstrijden.  Veelal zijn het meiden van 12 tot en met 14 jaar… er is sprake van een groeimodel (lees verder “Groeimodel”).

“GROEIMODEL”

We beogen de beste speelsters van de provincie Groningen in onze selecties te hebben. We willen de meiden samen laten trainen, spelen en toernooien aandoen in binnen en buitenland. Naast onze trainingen blijft iedereen gewoon lid van hun club. Het groeimodel heeft als doel dat we speelsters voor een langere periode aan ons willen binden. Met onze gekwalificeerde trainers kunnen we ze zowel individueel als in teamverband beter maken. Het groeimodel houdt ook in dat meiden van 13 en 14 jaar in een onder 16 team kunnen komen bij MTG. Ieder op haar eigen niveau en waar weerstand maximaal is om door te groeien.

Het groeimodel houdt ook in dat we de voorloper willen zijn om de meiden klaar te stomen voor een BVO. Gesprekken hierover hebben reeds in kleine vorm plaatsgevonden.

Indien uw dochter ook het maximale wil bereiken en op hoog niveau wil gaan trainen dan is dit je kans.

Neem gerust contact op met R.Wollerich,  06-53447915.

Houdt deze website en de media in de gaten.

R.Wollerich  / Lars Bardewee