Opleiding trainer/coach

Bent u als vereniging op zoek naar een gepaste opleiding voor uw vrijwilligers? Wilt u uw kader iets aanbieden waarbij techniektraining centraal staat, maar waar ook oog is voor de methodiek en structuur rondom een training?

Voetbalcenter Meerstad verzorgt opleidingen voor uw (vrijwillig) kader, de trainers van de mini-f tot en met de senioren trainers.

In deze cursussen wordt de theorie besproken, maar grotendeels zal er praktijk gegeven worden, waarin techniektrainingen centraal staan. Allerlei oefeningen worden aangeboden waar de trainer mee aan de slag kan. De trainers kunnen zelf actief meedoen of er worden teams ingezet.

De cursus wordt gegeven bij de vereniging zelf. De inhoud wordt vooraf duidelijk besproken en naar de wensen van de club vastgelegd. De kosten zullen gezamenlijk voorafgaand aan de cursus worden vastgesteld afhankelijk van het programma en de duur ervan.

Afgelopen jaren heeft René Wollerich, die zelfstandig de cursussen geeft, bij VV Harkstede, VV Engelbert, HS’88 en VV Omlandia aan meer dan 50 trainers de cursus gegeven.

Indien u vragen heeft dan kom ik graag eens bij uw vereniging langs om uw wensen aan te horen.