Basiscursus voetbalschool

Iedere deelnemer begint bij de Basiscursus. Een speler kan doorstromen naar de Pro-cursus en later naar de Gevorderden en de TOP-groep. Alles gaat in overleg en op advies van de trainer.

De Basiscursus bestaat uit 10 trainingen van 75 minuten. Na het afronden van de cursus krijgt de deelnemer een certificaat / bewijs van deelname

Waar / Wanneer?

De trainingen vinden plaats bij vv Helpman en VV Engelbert. De Basiscursus bij vv Helpman traint zondagochtend van 9.30 uur tot en met 10.45 uur en de Basiscursus bij vv Engelbert traint vrijdagmiddag van 16.30 uur tot en met 17.45 uur. De gevorderden starten om 17.30 uur. Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen tijden wijzigen.

De data van de lessen staan bij de agenda.

Kledingpakket

Iedere deelnemer krijgt een kledingpakket. Dit kledingpakket wordt 1 keer per kalenderjaar verstrekt. Dti houdt in dat als uw kind in de voorjaarsreeks mee doet hij of zij deze in maart uitgereikt krijgt en dan het gehele jaar dit kledingpakket draagt, ook als hij of zij in september van het jaar weer meedoet aan de lessen. Als iemand zich voor het eerst aanmeldt in september krijgt hij of zij ook een kledingpakket en zal deze in maart wederom krijgen als men zich weer aanmeldt. Wel zullen we bevragen of een kledingpakket echt nodig is (ivm groei kind of slijtage kleding) ivm de dure kosten die er aan verbonden zijn.

Het Kledingpakket is geheel gratis. Wij vragen een ieder het kledingpakket te dragen op de lessen van de voetbalschool en of keepersschool en bij voorkeur ook op Clinics van Voetbalcenter Meerstad.

Je kunt eventueel een trainingspak (bij)bestellen voor € 40,00 (inclusief bedrukking en initialen). Indien u bij de aanmelding direct een trainingspak besteld, betaald u slechts € 40,00.

Leeftijd

Spelers in de leeftijd van 5 t/m 16 jaar kunnen deelnemen.

Kosten

Iedereen die lid is van vv Helpman of vv Engelbert ontvangt € 15 korting op het inschrijfgeld.

  • De kosten zijn € 120,00 per persoon zonder trainingspak en wél lid van vv Helpman óf vv Engelbert
  • De kosten zijn € 135,00 per persoon zonder trainingspak en géén lid van vv Helpman óf vv Engelbert
  • De kosten zijn € 160,00 per persoon mét trainingspak en wel lid van vv Helpman óf vv Engelbert
  • De kosten zijn € 175,00 per persoon mét trainingspak en géén lid van vv Helpman óf vv Engelbert.

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.