U bevindt zich hier: Home Voetbalschool Cursusaanbod Top-cursus

Top-cursus

Deelnemers die de TOP-cursus willen of gaan volgen hebben veel ervaring in het voetbal en met techniektraining. Iemand die voor het eerst op de voetbalschool komt zal eerst beoordeeld worden door de Techniektrainer. Er zal gekeken worden naar zijn lichaamshouding, zijn balbeheersing en zijn ervaring bij zijn eigen team. Vanzelfsprekend gaat het erom dat de speler zich prettig moet voelen bij datgene wat hij doet en wat hij wil.

na de Gevorderdencursus komt de TOP-cursus.

De TOP-cursus bestaat uit 10 trainingen van 70 minuten. Na het afronden van de cursus krijgt de deelnemer een certificaat.

Waar?

De trainingen vinden plaats bij vv Helpman. De TOPcursus wordt gegeven op zondagochtend van 10.30 uur tot en met 11.45 uur.

De trainingen vinden tevens plaats bij FC Lewenborg (Groningen).. Vrijdagmiddag van 17.30 uur tot en met 18.45 uur. 

 

Kledingpakket

Iedere deelnemer krijgt een kledingpakket. Dit kledingpakket wordt 1 keer per kalenderjaar verstrekt. Dti houdt in dat als uw kind in de voorjaarsreeks mee doet hij of zij deze in maart uitgereikt krijgt en dan het gehele jaar dit kledingpakket draagt, ook als hij of zij in september van het jaar weer meedoet aan de lessen. Als iemand zich voor het eerst aanmeldt in september krijgt hij of zij ook een kledingpakket en zal deze in maart wederom krijgen als men zich weer aanmeldt.

Het Kledingpakket is geheel gratis. Wij vragen een ieder het kledingpakket te dragen op de lessen van de voetbalschool en of keepersschool en bij voorkeur ook op Clinics van Voetbalcenter Meerstad.

Je kunt eventueel een trainingspak (bij)bestellen voor € 35,00 (inclusief bedrukking en initialen). 

Aanmelden

Voetbalcenter Meerstad - Aanmelden voetbalschool (voetbalcenter-meerstad.nl)

Your Sport Support - Voor al uw trainingsmaterialen

Your Sport Support - Voor al uw trainingsmaterialen!

Neem contact met ons op

Voetbalcenter Meerstad
Laan der Kruisheren 111
9617 EM Harkstede

T 06-53447915
E info@voetbalcenter-meerstad.nl