U bevindt zich hier: Home Kampen Kerstkamp

Kerstkamp Groningen

Kerstkamp Groningen op maandag 28 en dinsdag 29 december 2020

Op maandag 28en dinsdag 29 december 2020 vindt al weer voor de zesde keer ons Kerstkamp plaats op Kardinge in Groningen. 2 dagen volop vertier en plezier. Het definitief programma staat nog niet definitief vast, maar zeker is dat er naast het voetbal ook gezwommen en geschaatst gaat worden. De kans is ook aanwezig dat er weer judo op het programma staat en zo mogelijk nog een mooie activiteit in de zaal met bv unihockey of floorbal.  De prijs voor deze twee dagen is € 49. Dit is inclusief alle entrees, activiteiten, lunch en een kerstborrel na afloop voor ouders en verzorgers van de kinderen.

Aanmelden kan via aanmelden voetbalkampen.

Graag zien we jullie allemaal weer bij Kerstkamp Groningen met Voetbalcenter Meerstad en Henk evenement'n.

 De dagen zien er in concept als volgt uit (Onder voorbehoud, uiterlijk 24 december ontvangt u het defnitieve programma).

 maandag 28 december 2020

 • 9.15 uur Aanwezig
 • 9.45 uur Zaalvoetbal / Zaalsport
 • 12.00 uur Lunch
 • 13.00 uur Schaatsen / Judo
 • 16.00 uur einde eerste dag

maandag meenemen: Voetbalkleding inclusief zaalschoenen (geen zwarte zool). Schaatskleding o.a. handschoenen, muts, eigen schaatsen, (Schaatsen zijn zo mogelijk voor € 6,= te huur bij schaatsbaan zelf) Droge kleding voor (mogelijk)  judo in de zaal Douchespullen Het zal handig zijn als uw kind eigen schaatsen meeneemt, dat scheelt u geld en ons veel tijd.

Dinsdag 29 december 2020:

 • 9.15 uur Aanwezig  
 • 9.45 uur  Zwemmen 
 • 12.00 uur Lunch
 • 13.00 uur  Zaalvoetbal / Zaalsport
 • 16.00 uur  Borrel ouders
 • 17.15 uur Einde Kerstkamp.

Dinsdag meenemen: Voetbalkleding inclusief zaalschoenen (geen zwarte zool) Zwemkleding, voldoende handdoeken.

Indien er kinderen met allergieën of kinderen die anderzijds bijzonderheden hebben omtrent eten, graag doorgeven aan de leiding. Kinderen die geen zwemdiploma hebben verplicht zwembandjes gebruiken.

Het kan zijn dat de tijden niet helemaal kloppen.  Wij vragen ook hiervoor een beetje begrip. U kunt uw kind in de namiddag halen daar waar u uw kind gebracht heeft.  Adres zie hieronder.

Adres:

Kardinge (Hoofdingang) , Kardingerplein 1 Groningen

Telnrs:
René Wollerich 06-53447915
Henk de Haan 06-18176600

De organisatie stelt zich niet verantwoordelijk voor de vermissing of beschadigde kledingstukken, schoeisel e.d. Laat mobiele telefoon thuis en neem geen of weinig geld mee. Ook stelt de organisatie zich niet  verantwoordelijk voor enig letsel in welke vorm dan ook. De organisatie voelt zich erg verantwoordelijk voor alles wat de kinderen aan activiteiten doen en zorgen voor een professionele houding richting kind en zijn omgeving. 

Your Sport Support - Voor al uw trainingsmaterialen

Your Sport Support - Voor al uw trainingsmaterialen!

Neem contact met ons op

Voetbalcenter Meerstad
Laan der Kruisheren 111
9617 EM Harkstede

T 06-53447915
E info@voetbalcenter-meerstad.nl