U bevindt zich hier: Home TrainersWATCH

TrainersWATCH…., “De juiste trainer op de juiste plaats”

Welke club heeft de afgelopen weken, maanden, niet met het probleem gezeten dat ze geen trainers kunnen krijgen voor het nieuwe seizoen? Bijna iedere vereniging zit ermee. Er wordt snel teruggegrepen naar de vrijwilligers die het al jaren doen, of naar de ouders die misschien wel wat willen gaan doen. Niets mis mee, maar om voor uw vereniging de juiste (gediplomeerde) trainers te vinden is vaak een hele klus. Wij gaan u als club hiermee helpen.

Welke (gediplomeerde) trainer is wel eens op zoek naar een nieuwe uitdaging, een nieuwe club, een nieuwe omgeving en dus nieuwe ervaringen opdoen. Niet iedere trainer heeft lef om naar een andere club te gaan, niet iedere trainer heeft de contacten om over te stappen. Wij gaan u als trainer daarbij helpen.  

Inschrijving vereniging

U kunt uw vereniging inschrijven als u op zoek bent naar een trainer, jeugd (meisjes en jongens) of senioren op elk gewenst niveau. U geeft aan wat u zoekt, profiel, opleiding enz.. Wij gaan op zoek voor u als vereniging en zullen onze contacten aanspreken zodat u een passende trainer kunt verwelkomen bij uw vereniging. De vacatures zullen op onze site te zien zijn en kan dus gevolgd worden door iedereen.

Inschrijving individuele trainer / trainster

Jij kunt je inschrijven met het verzoek dat wij op zoek gaan naar een club voor jou. Je geeft je wensen aan wat je wilt en wij gaan op zoek voor je naar een passende club. Natuurlijk kan je zelf ook uit de clubs kiezen die hebben aangegeven een trainer te zoeken en wat bij jou profiel past. Er komt een lijst met clubs en functies op onze site te staan, zodat je dit zelf altijd kan blijven volgen.

Wat zijn de kosten?

Vereniging: U betaald per gevraagde trainer (vacature)  € 15. Mochten wij een trainer voor u vinden dan betaald u totaal € 35. Mocht het niet lukken een passende trainer te vinden betaald u dus alleen de € 15 inschrijfkosten. Uw inschrijving is geldig voor de duur van 4 maanden. Indien u langer de vacature open wilt stellen dan betaald u opnieuw € 15 en gaat het termijn van 4 maanden opnieuw in.

Trainer / Trainster: U betaald als Trainer (coach) (m/v) € 15 per 4 maanden. Mochten wij een passende functie voor u vinden dan betaald u totaal € 35. Indien wij geen passende functie kunnen vinden dan betaald u alleen de € 15 inschrijfkosten. Na 4 maanden kunt u uw inschrijving verlengen voor opnieuw € 15. 

Wij zijn ook bereid om u te ondersteunen of bij te staan in de te voeren gesprekken. Hiervoor geldt een apart tarief en zal in overleg vastgesteld worden.

Onze zaak is om u en uw vereniging op een correcte manier te helpen zodat WIJ kunnen zeggen:

“DE JUISTE TRAINER OP DE JUISTE PLAATS”

Indien u belangstelling heeft kunt u mij mailen of bellen, wij zullen u dan verder helpen:

R. Wollerich
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-53447915

Your Sport Support - Voor al uw trainingsmaterialen

Your Sport Support - Voor al uw trainingsmaterialen!

Neem contact met ons op

Voetbalcenter Meerstad
Laan der Kruisheren 111
9617 EM Harkstede

T 06-53447915
E info@voetbalcenter-meerstad.nl