U bevindt zich hier: Home Sponsors
meafysio logo

Mea fysio Harkstede

Bij Mea Fysio in Harkstede kunnen mensen met hun klachten terecht bij specialisten op het gebied van Fysiotherapie, Sportfysiotherapie, Medische fitness, Chronische aandoeningen zoals: hart- en vaatziekten, neurologische aandoeningen, longziekten, Claudicatio Intermittens en Diabetes, Lymfologie & Oncologie Fysiotherapie, Bekkenfysiotherapie en Voedingsadvies. Het zijn allemaal zelfstandige ondernemers gevestigd onder één dak.

“Onze benadering is heel laagdrempelig. Zorg is tijd nemen. De persoonlijk aandacht staat bij ons voorop. Doordat wij jaren met elkaar samengewerkt hebben, kennen we elkaar door en door en weten we precies door wie de cliënt het beste behandeld kan worden. We overleggen veel en kunnen elkaar dus versterken. Dat is allemaal in het voordeel van de cliënt. Omdat de praktijk kleinschalig is, blijft het wel heel persoonlijk.”

Loop eens binnen en bekijk onze faciliteiten.

  • Bespreek met onze therapeuten alle mogelijkheden betreffende uw situatie.
  • Bewegen moet geen verplichting zijn maar een bewuste of plezierige activiteit.
  • Bewegen is goed voor de sociale contacten, lichaam en geest. (Zeker in een omgeving die als vertrouwd aanvoelt. )

Bij Mea Fysio Harkstede staat de mens centraal. Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar een ieder dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Door een combinatie van bewegen en fysiotherapie kan hier optimaal gebruik van worden gemaakt.

Mensen met klachten die veroorzaakt zijn tijdens het werk of sporten, danwel lichamelijke klachten veroorzaakt door ziekte of een ongeluk, kunnen op een verantwoordelijke wijze herstellen middels sport en fysiotherapie bij Mea Fysio te Harkstede.

De fysiotherapeut is van mening dat actieve deelname van de patiënt gedurende het herstelproces tot het beste resultaat leidt Bewegen is daarbij een belangrijk onderdeel! Om optimaal behandelresultaat te behalen wordt hierbij gebruik gemaakt van de ruim aanwezige faciliteiten die Mea Fysio Harkstede zelf op de vestiging beschikbaar heeft.

Website: http://www.meafysio.nl/harkstede/

HJMusic logo

HJMusic

Wij zijn een muziekwinkel die nu een aantal jaren actief is in de verkoop van muziekinstrumenten. HJMusic importeert haar muziekinstrumenten bij een zeer betrouwbare leverancier en verkoopt haar producten op de Nederlandse markt. Ons doel is om kwalitatief goede instrumenten te verkopen aan de beginnende muzikant tegen een marktconforme prijs. Daarom hebben wij de mooiste producten geselecteerd tegen de scherpste prijzen. De producten kunt u terugvinden onder deWebshop. Al onze producten zijn 100% nieuw en worden verzonden in originele verpakking. Met deze online webshop willen wij de consument beter bedienen door al onze producten eenvoudig en duidelijk via onze webshop te verkopen.

Bezoek onze website: www.hjmusic.nl

Noordproof producties

Noordproof

NoordPRoof is een no-nonsense bureau dat met elke vorm van communicatie overweg kan.
Ons specialisme is het vormgeven en produceren van boeken, maar ook voor andere uitingen, zoals reclamedrukwerk, brochures, websites, sign, belettering of mailingen kun je bij ons terecht. Wij regelen het hele traject voor je, van projectplan, offerte, tekst, beeld en vormgeving tot het eindproduct.

Website: www.noordproof.nl

sporthuis martenshoek

Sporthuis Martenshoek

Info over Sporthuis Martenshoek

Website:

Unive

Univé

Info over Univé

Website: www.unive.nl

beksmakelaardij jpeg

Beks Makelaardij

Beks Makelaardij zal het komend jaar op de nieuwe tenues van Voetbalcenter Meerstad staan.

Beks Makelaardij is thuis in het hele gebied van de stad-Groningen tot aan het Hogeland. Maar hun kennis gaat verder. Ze weten ook waar alle belangrijke voorzieningen zich bevinden. Zo is er vooral veel oog voor uw toekomstige woning, maar ook voor de woonomgeving.

Beks Makelaardij staat u terzijde bij verkoop, aankoop en taxatie. Voor hypotheek en verzekeringen kunt u terecht bij Beks Groep.

Website: www.beksmakelaardij.nl

Your Sport Support - Voor al uw trainingsmaterialen

Your Sport Support - Voor al uw trainingsmaterialen!

Neem contact met ons op

Voetbalcenter Meerstad
Laan der Kruisheren 111
9617 EM Harkstede

T 06-53447915
E info@voetbalcenter-meerstad.nl