U bevindt zich hier: Home Keepersschool Cursus aanbod Gevorderdencursus

Gevorderdencursus

Deelnemers die de Gevorderdencursus willen volgen dienen minimaal 3 keer de Basiscursus te hebben gevolgd. Behalve als de deelnemer het advies van de keeperstrainer krijgt om door te stromen.

Tijdens de Gevorderdencursus worden de volgende onderdelen getraind:

  • Herhaling basiscursus;
  • Positie in het doel;
  • 1 tegen 1;
  • Meevoetballen.

De Gevorderdencursus bestaat uit 10 trainingen van 70 minuten. Na het afronden van de cursus krijgt de deelnemer een certificaat.

Waar?

De trainingen vinden plaats bij vv Helpman, Haren. De Gevorderdengroep traint vrijdagmiddag van 16.30 uur  tot en met 17.45 uur. 

 

Kledingpakket

Iedere deelnemer krijgt een kledingpakket. Dit kledingpakket wordt 1 keer per kalenderjaar verstrekt. Dti houdt in dat als uw kind in de voorjaarsreeks mee doet hij of zij deze in maart uitgereikt krijgt en dan het gehele jaar dit kledingpakket draagt, ook als hij of zij in september van het jaar weer meedoet aan de lessen. Als iemand zich voor het eerst aanmeldt in september krijgt hij of zij ook een kledingpakket en zal deze in maart wederom krijgen als men zich weer aanmeldt.

Het Kledingpakket is geheel gratis. Wij vragen een ieder het kledingpakket te dragen op de lessen van de voetbalschool en of keepersschool en bij voorkeur ook op Clinics van Voetbalcenter Meerstad.

Je kunt eventueel een trainingspak (bij)bestellen voor € 35,00 (inclusief bedrukking en initialen). Indien u bij de aanmelding direct een trainingspak besteld, betaald u slechts € 30,00.

De keepers zijn verder vrij om extra kleding te dragen naast bovengenoemde kleding.

Leeftijd

Keepers in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar kunnen deelnemen.

Kosten

Zie hiervoor de basiscursus Keeperschool.

Aanmelden

Klik hier om je direct aan te melden.

Your Sport Support - Voor al uw trainingsmaterialen

Your Sport Support - Voor al uw trainingsmaterialen!

Neem contact met ons op

Voetbalcenter Meerstad
Laan der Kruisheren 111
9617 EM Harkstede

T 06-53447915
E info@voetbalcenter-meerstad.nl